Имате въпроси? Обадете ни се! +359 2 4373501
Услугиза за фирмата

SoftNET optimal communication solutions for businesses.

Бизнес комуникационните услуги на Софтнет в комбинация с широк набор от съвременни комуникационни технологии позволяват да се да се изгради едно добро решение за вашата фирма.


Ние предлагаме цялостни услуги (консултиране, внедряване, обучение, поддръжка), подкрепени от нашата развита IP мрежа и високо-квалифицирани технически екипи. Ако искате да научите повече за нашите услуги, кликнете върху една от нашите продуктови групи.

Гласови услуги

В днещно време е телефонната услуга е нещо задължително, независимо дали имате нужда от телефон на бюрото си или имате натоварен офис. Възможността да достигнете до вашите клиетни и пратньори по всяко време и да проведете ефективен разговор е от изключително значение за вашия бизнес.

Дейта услуги

DДейта услугите са основния бизнес на СофтНет , още от създаването на фирмата и са базирани на собствена IP мрежа. Гъвкавите з възможности ни позволяват да предлагаме пълна гама от дейта услиги, който могат да бъдат персонализирани съобразно нуждите на клиента.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Не можете да си позволите да губиоте ценни ресурси за управлението на множество услуги. С окрупняването на мрежовите услуги и преминаването към един провайдер, вие ги оптимизирате и осигурявате тяхната работа за в бъдеще.

Имате въпрос?

Можем да предложим най-доброто решение за вашата компния
Свържете се с нас
© Copyright 1996-2019, СодтНет, всички права запазени
Проектиране и производство Kabi d.o.o.