Имате въпроси? Обадете ни се! +359 2 4373501
Дейта услуги

DДейта услугите са основния бизнес на СофтНет , още от създаването на фирмата и са базирани на собствена IP мрежа. Гъвкавите з възможности ни позволяват да предлагаме пълна гама от дейта услиги, който могат да бъдат персонализирани съобразно нуждите на клиента.
 

ВАШИТЕ ПОЛЗИ:

Една точка за контакт по вашите технически или търговски въпроси за ЮИЕ, резултатат от което е бърза доставка, по-малко проблеми и по ниски разходи.

С директна връзка към Tier-1 мрежите и  open peering политиките си, СофтНет е перфектния избор за сигурна Интернет свързаност. SLA е стандартна част от услугата.

В допълнение можем да предложим подкепа от нашия високо сертифициран технически персонал 24/7/365.

Internet Access

Internet Access

Софтнет доставя специален и постоянен достъп до Интернет, с фокус върху бизнес сектора. За да отговарим на вашите нужди, ние предлагаме различни решения за свързаност до интернет: Oптична, ETHERNET, WIRELESS и XDSL. Всички решения са с гарантирано качество и взискателни SLAs. Ние гарантираме, високи скорости, страхотна цена и производителност.

Dark Fiber

Dark Fiber

Dark Fiber услугите на СофтНет предлагат голямо разнообразие от възможности за свързване на отделните направления с оптични влакна до сложни дизайни на кабелни оптични системи. Това идеално решение за фирми, които имат нужда от трафик с висок капацитет и Ви осигурява максимален контрол и сигурността на мрежата.

Wavelength

Wavelength

Wavelengt услугите на СофтНет се основават на DWDM технология, която предлага свързанст от 1Gbps до 100Gbps, поддържаща различни протоколни интерфейси и ще ви осигури необходимата пропускателна способност за най-модерните приложения.

Ethernet Private Line (EPL)

Ethernet Private Line (EPL)

EPL услугата на Софтнет е идеалена за фирми, които изискват или специална свързаност или по-голяма защита на данните, или и двете. Освен това, каквото и да крие бъдещето за вашата компания, с Ethernet Private Line (EPL) услугите на Софтнет, Вие ще бъдете в състояние постепенно да разширите мрежата си и да плащате само за капацитета който ви трябва.

Ethernet Virtual Private Line (EVPL)

Ethernet Virtual Private Line (EVPL)

Ethernet Virtual Private Line (EVPL) услугите са идеални, ако вашата организация изисква солидни връзки между регионалните офиси и централата на компанията. Тези глобални услуги за свързаност осигуряват Ethernet скорости от 1 Mbps до 1 Gbps. Те дават възможност на клиентите да приоритизират гласовите и дейта услугите в зависимост от натоварването и важността им, както и да осигурят поддръжка на протоколите на предложенията и адресните схеми.

SDH

SDH

Когато качестовото и непекъснатостта на връзката са от решаващо значение и бързата комуникация е от съществено значение, SDH услугите на Софтнет са правилният избор.Цъвременния дизайн на Metropolitan Area Networks гарантира, изключителна надеждност и мигновенно услуги възстановяване на услугите и обширно покритие. В комбинация с други предложения Софтнет услуги може да отговари на всички ваши комуникационни нужди.

Managed IP service

Managed IP service

Всеки ИТ отдел управлява все по-сложни нужди които стават все повече с всеки изминал ден. Софтнет може да поеме грижата за вашите  IT ресурси, така че да можете да се концентрирате върху основния си бизнес, знаейки че вашата мрежа е в сигурни ръце.

IP VPN MPLS

IP VPN MPLS

Този доказана, сигурна и висококачествено услуга носи голяма адаптивност към всвета на корпоративните мрежи. MPLS Софтнет гарантира неприкосновеността и сигурността на информацията, предавана чрез нашата мрежа, като същевременно се запазва гъвкавостта на услугата.

IP-SEC VPN

IP-SEC VPN

 IP SEC VPN обикновено се използва от по-малки компании, с малко работни места. Това е метод осигурявя поверителност, автентичност и защита от пробиви както и гарантира целостта на данните предавани между два крайни IP  адреса. Тъй IPSec е интегриран в Internet Lear 3 (слой 3), той garantira сигурност на почти всички протоколи в TCP / IP пакета. Можете да го използвате и за защита срещу мрежово базирани атаки.

© Copyright 1996-2019, СодтНет, всички права запазени
Проектиране и производство Kabi d.o.o.