Имате въпроси? Обадете ни се! +359 2 4373501
Д опълнителни услуги

Не можете да си позволите да губиоте ценни ресурси за управлението на множество услуги. С окрупняването на мрежовите услуги и преминаването към един провайдер, вие ги оптимизирате и осигурявате тяхната работа за в бъдеще.

SoftNET предлага широк набор от услугу с цел да предложи пресонализирано решение в съотвествие с нуждите на клиента. 

Colocation

Colocation

Колокацията на Софтнет предоставя надеждна, сигурна и стабилна среда за вашия хардуер в няколко страни в Европа (Германия, Австрия, Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Сърбия, Румъния и България).

System integration

System integration

Услуги по системна интеграция на Софтнет обединяват глас, данни и видео комуникации в една система, за да гарантира, че всички те функционират заедно като едно цяло. Това води до по-добра производителност и ефективност на разходите на вашата компания.

Outsourcing

Outsourcing

Ние сме в състояние да осигурим 24-часово обслужване на нашите клиенти благодарение на нашите Cisco Certified професионалисти, които са разположени в целия регион Югоизточна Европа.

Domain registration

Domain registration

Името на домейна е от решаващо значение за днешния интернет. Това е първото нещо, което хората виждат, когато те посещават вашия сайт, и няма нищо по-хубаво от доборото първо впечатление. Осигурете име на домейн за вашия бизнес, който изпраща точно и правилно послание, с ниски цени за регистрация и добра поддръжка от Софтнет. Тпопитайте за името, което искате да се регистрирате или да прехвърлите вашия домейн към нас.

Consulting and planning

Consulting and planning

Нашите консултантски услуги са предназначени да ви помогнат в успешното вземане на решения и справяне с предизвикателствата и оползотворяването възможностите предоставени от вашата комуникационна сиситема, което ще ви даде предимство пред конкуренцията. Консултантски услуги Софтнет включват стратегическо планиране, инженеринг, проектиране и др.

Selling and configuring CISCO equipment

Selling and configuring CISCO equipment

Софтнет продава Cisco оборудване в целия региона на ЮИЕ. Можем да доставим на нашите партньори всичко то което те имат нужда: Cisco маршрутизатори, комутатори, ммодули, памети, кабели, GBICS/SFPS, IP Телефони, Безжични аксес пойнти, Security, GSR, и др. Допу7лнително осигуряваме 1 година гаранция от наша страна.

© Copyright 1996-2019, СодтНет, всички права запазени
Проектиране и производство Kabi d.o.o.