Имате въпроси? Обадете ни се! +359 2 4373501
Гласови услуги

В днещно време е телефонната услуга е нещо задължително, независимо дали имате нужда от телефон на бюрото си или имате натоварен офис. Възможността да достигнете до вашите клиетни и пратньори по всяко време и да проведете ефективен разговор е от изключително значение за вашия бизнес.

SoftNET доставя услуги от ново поколение, които бихам могли да бъдат интегрирани в съществуващи бизнес системи.Услуги  който са сигурни и високоефективни с множество допулнителни функции и предлагат високо качество. Осъвременете вашата комуникационна платформа и подгответе вашия бизнес за бъдещето със SoftNET VoIP услуги.

Защо компаниите избират VoIP? 

 

SIP трънкинг

SIP трънкинг

SoftNET SIP (Session Initiation Protocol) трънкинга е гъвкава  IP телефонна услуга, която опростява IT операциите. Тя позволява намаляване на разходите (с до  40% сравнено с традиционната телефонна услуга) и слага край на главоболията с менажирането на множество PRI-та в мрежата. 

IP centrex

IP centrex

SoftNET IP Centrex е чудесно гласово решение с относително ниски първоначални разходи за придобиване. То позволява на клиентите да използват функционалността която е присъща на PBX без нуждата да закупуват PBX система. IP Centrex бързо се разпознава като гъвкава и ценово фективана алтернатива на поддръжката на локална/собствена PBX система. Основни предимства са директната интеграция, скалируемостта, намаляването на риска и др.

On site IP-PBX

On site IP-PBX

SoftNET IP PBX  е иделаното решение което поддържа цялата функционалност на на класическата телефония и предлага още много възможности. То чуствително намалява  разходите за телефония най-вече в тези компании които имат офиси в различни държави (например разговорите между офисите в мрежта на SoftNET са на практика безпалтни, а цените на международните разговри намаляха с 50%). 

© Copyright 1996-2021, СодтНет, всички права запазени
Проектиране и производство Kabi d.o.o.